20 september 2023

I'm back

Nädal ja veidi peale eemal vigastest loomadest ja julmadest inimestest. Või peaaegu eemal. Nii see mul käib, et on vaja mõne aja tagant nädal-paar mujal, moblast ja netist eemal olla. Närvid hakkavad petma lihtsalt ja mida vanemaks saan, seda rohkem. 

Minuni jõuab saatuse tahtel nii palju loomainffi, et lausa matab. Täna lõin pulli pärast kokku - hommikul esimese tunniga oli juba neli ohvrit kirjas. 

Õhtuks, nüüd kui ka kirjadele vastatud ja vastikud videod läbi vaadatud, on see arv 42 - kõik puhta elusatest, kuigi veidid teistmoodi hingedest.

Kui see sisemine negatiivsuse kuhi liigkõrgeks muutub, lähen vastikuks ja ebaviiskaks. Nimme tahan öelda võimalikult halvasti ja ropult. Mitte ei taha, vaid ütlengi ju. Kes siis lehel kauem olnud, teavad seda niigi.

Nüüd olen jälle viisakas ja kuulekas pai kiisu mõnda aega. Hakkame aga rokkima! Panen ühe tänase videojupi ka - ei saanud vaene lind abi.

Homme aga hakkan kirjutama ühest väga halva saatusega koerast. Vastik lugu on - omanik taas naine. Sedapuhku püüan viisakamaid väljendusi sellise olendi kohta kasutada. Ma ju pai praegu.