07 jaanuar 2021

"Seksiabi OÜ tõttab naistele appi"

"Heiks! Lähme juba matkama!"

"Ma ei mahu ju kui te ees olete!"

"Ainult vabandused, vabandused, vabandused! On ikka paksmagu või tema ei mahu oma pisikeste koerte juurde! Ma võin ise ka juhtida - Ruudi, nihuta end veidike!",
käratab Nõps.

Ruudi tõmbab kõrvale, võtab armatuuralaua ees oma tavapärase koha sisse ning vaatab suisa anuvalt otsa:

"Kuule Nõps! Kui sina juhtima hakkad, siis ära palun mootorit käima pane! Keera niisama rooli! See on ka lõbus!"

"Kõtt koerad siit eest ja kobige voodisse - seal ruumi küll!"


Ütleme nii, et valmistume suveks ja kus on kirjas, et kodul ei võiks rattad all olla? Eks ole? Esimene ots on ehk juba järgmisel kuul Eneli juurde Hispaaniasse ja enam sa ei hüüa: 

"Toas suitsu ei tee! Toas suitsu ei tee!" 

Teen ikka, aga omas kaasaskantavas toas! Na-na-na-naa! Ja nii kui elusalt sealt kaugelt Fuengirola linnast tagasi jõuan alustab "liikuv bordell" ehk naistele suunatud Seksiabi OÜ koheselt oma kuulsusrikast tegevust. Kõllake julgelt ja lahendame intiimset laadi murekese otse koduväravas käbe ära, sest sa oled seda väärt nagu reklaam ütleb. 

Oma mees nagunii ei viitsi, aga ei saa ka pahaks panna, sest ta on juba rassinud küll ja küll. Ja ega sa isegi enam tema peale erutusest värisema hakka. On ju nii? 

Igaks juhuks mainin, et turvalisuse tagavad Ruudi ja Nõpsik juhuks kui mõni üksik armukade kaasa peaks siiski räuskama ja lällama tulema. Taolisi väheteadlikke indiviide, kes sheerimise vajadust ei oska hinnata kahjuks veel mõningaid leidub. 
  • 9001313 (5.-) - ainult eelmäng
  • 9001414 (10.-) - käib kah seks, saab kaelast ära nühens
  • 9002323 (25.-) - täislaks koos orgasmi, šampuse ja lilledega