31 juuli 2015

Judith Levine. "Mustanahalisi ei tohi seksulaalkuritegudes süüdimõista!"

Juuditarist liberaal Judith Levine nõuab neegrite mitte süüdimõistmist seksulaalkuritegudes. Judith Levine on võrdlemisi tuntud ja teeb kaastööd liberaalsele meediaväljaandele "AARP", "Salon" ja New York Times´i poolt avaldatavale radikaalsele ajakirjale "CounterPunch".

CounterPunch`is ta väidabki, et ei tohiks alustada kohtuasju vägistamises, kui süüdistatavad on noored neegrid! Ta ütleb, et ei tohiks mitte mingil juhul karistada neegreid 15...17 aasta vanuses, sest see purustaks nende elu. Vanglasüsteem on juba niigi üleujutatud "mustadest ja pruunidest lastest " ja me ei tohiks neid lukustada vanglatesse, sõltumata nende seksuaalkuritegudest. USA-s pidi juba olema 785 000 inimest seksuaalkuritegude registris. Judith Levine lõpetab oma artiki väitega, et seksuaalkuritegude eest karistamine on liialt julm ja ebainimlik. Rootsis ongi see juba osaliselt ellu viidud, sest karistused on äärmiselt leebed ja sageli pääsevad neegrid ning araablased isegi vanglakaristuseta. Rootsis toime pandud kuritegusest saab lugeda siit.



Kasutatud allikas: http://www.thepcmdgazette.com/liberal-says-we-shouldnt-prosecute-sexual-predators-if-they-are-black/

Sama meelt oli mäletatavasti ka Hr.Peaminister, keda toetas Heidi Ruul, kelle väitel polevat need hirmujutud vägistamistest midagi muud kui valgete meeste välja mõeldud jama, sest kardavad oma naistest ja kepist ilma jääda. Nii Heidi ise kui paljud-paljud teised õrnema soo esindajad tegelikkuses lausa ootavat „musti poisse“ siia ja meie meestel oleks targem suumulk kinni panna. Tõsi ta on ja ütles ju vanarahvaski, et ei seakärss ega naise ….. ära kulu!

Andku seega aga ainult takka ja mida mulgi siin hädaldada on ning mine sa tonti tea, äkki meeldiks eneselegi kui tõmmud poisid minust enesestki üle käiksid. Ei tea-ei tea, aga äkki hakkab meeldimagi? Kõik on võimalik ja see oht on täiesti olemas! Hr.Peaminister isiklikult lõi kaasa ka tolerantsust suurendavate kampaaniaplakatite valmistamisel, aga tänu matsirahva ajutisele vastuseisule pagulasküsimustes neid veel sel aastal üles ei riputata. Üks plakat siiski sattus ka minu kätte ja sestap teen sallivust suurendavate jutukestega kohe algust.  Ja ka Justiitsministeeriumile ettepanek, et vaadaku karistusseadustikus täna kehtivad absurdsed nn vägistamispunktid üle ning praegu oleks viimane aeg need kaasajastada. Vägistamiseks võiks tulevikus kvalifitseeruda selline olukord „kui hoiad sees, aga ei liiguta“! Vat see on vägistamine, kui mitte juba sadistlik piinamine!