04 oktoober 2023

Heategevuslik oksjon Loomapäästegrupp MTÜ toetuseks

Täna 4.oktoobril, rahvusvahelisel loomadele pühendatud päeval läheb oksjonile eksklusiivne, just spetsiaalselt selle oksjoni jaoks Kristin Tomsoni poolt käsitööna maalitud mandala maal „Loomade imeline vägi aitab tuua Su ellu armastust, õnne, küllust, rahu, tasakaalu ja kaitset,” millega toetatakse Loomapäästegrupp MTÜ tegevust.

Tegemist on akrüülmaaliga, mis on maalitud lõuendile puuraamil, mõõtmetes 30X30 sentimeetrit. Hoolikalt valitud ja loomadest inspireeritud sümbolid aitavad paremini mõista loomade, lindude ja putukate erilist kohta meie maailmas ning toovad esile nende väärtuse. Iga sümbol sellel maalil kannab endas olulist tähendust, et tuua Sinu ellu armastust, õnne, küllust, rahu, tasakaalu ja kaitset.
  • Luigepaar südamega nende vahel esindab armastust ja ühtsust, tuues sinu ellu erilise läheduse.
  • Kaksteist kala, üks iga kuu jaoks aastas, toovad endaga kaasa külluse ja õnne, meenutades, et iga päev on uus võimalus saavutusteks.
  • Punased lootose õied sümboliseerivad armastust, puhastust ja uut algust aidates Sul leida rahu ja tasakaalu.
  • Siil ja kilpkonn sümboliseerivad võimet kaitsta end negatiivsete energiate eest.
  • Koer ja kass toovad sinu koju rõõmu ja truudust, luues sooja ja lõõgastava atmosfääri.
  • Neljaleheline ristikhein on õnne sümbol, mis toob sulle head õnne ja õitsvat elu.
  • Lepatriinu, tuvi ja liblikas sümboliseerivad õnne, rahu, ja muutuste ilu.
Boonusena saate maaliga kaasa ka põhjalikuma sümbolite selgituse. Tee head endale ja maailmale saades osa sellest imelisest kunstiteosest ja panustades samal ajal heategevusse. Nüüd on Sinu võimalus tuua koju mitte ainult ilu ja rahu, vaid ka lootust ja abi loomadele, kes seda kõige enam vajavad. Maalimüügist saadav tulu läheb täies ulatuses Loomapäästegrupp MTÜ toetuseks. Oksjon lõppeb 14.oktoobril kell 18.00

Pakkumisi saab teha SIIN

*Veidi kunstnikust

Minu nimi on Kristin. Maalimise ja joonistamisega olen tegelenud juba alates lapsepõlvest. Olen käinud ka erinevates kunstiringides ja meeleldi võtan osa ka erinevatest maalimisalastest töötubadest. Minu huvi mandalate vastu sai alguse, kui minu kätte sattus kirgastav värviraamat “Elujõu mandalad”. Tundsin naudingut nende värvimisest. Inspiratsioon, kuidas värve omavahel sobitada, tuli justkui iseenesest minu seest.

*Miks just Loomapäästegrupp?

Valisin annetuse jaoks välja just Loomapäästegrupp MTÜ, sest nad ulatavad abikäe hättasattunud loomadele – pole vahet, kas tegu on koera või kassiga või hoopis tuvi või luige või siili või orava või hoopis kitsekesega. On olnud palju juhtumeid, kus just Loomapäästegrupp on osutunud selleks viimaseks õlekõrreks raskelt viga saanud loomadele ja just tänu neile on need loomad elule tagasi toibutatud.