08 aprill 2023

Sõpru muudkui lisandub

Järgmisel nädalal võtame ilmselt kodutee ette ja hakkama kolistama läbi linnade ning riikide põhja poole tagasi. Nii mõnessegi jään kauemaks. Näiteks Barcelonasse. See siit mingi 360 kiltsi.

Hommikul uurisin Helenilt, aga soovitas Ingridile, üks eestlanna, kes siia kolis, helistada. Tema teadvat paremini. Ai pagan temast jäi lugu netipuudusel tegemata. Neid lugusid on tegelikult veel hunnikus.

Hommikupoole tuli aga üks mees ja parkis oma Transiti otse meie taha. Riputas aga kalipso peegli külge kuivamaning selle vastu tõstsid Nõps ja Ruts valjuhäälset protesti.

Kui ise oled avatud ja sõbralik, siis saab alati suheldud. Juan on samasuguse loomuga ja selgus armastab surfata, matkaautoga looduses olla ja vihkab linnasid. Eriti suuri ja Madriidi ta lausa vihkab. Nüüd tuligi siia surfama, Hommikul oli vägev tuul ja hea laine.

Sain täiesti elusa kolmanda päris hispaanlase on tuttavate listi. Perenimi on ikka vägev, mitte mingi valner, aga ei tule meelde - kole pikk oli - kaks nime ja "de" oli veel vahel. Tegime piltigi ja jume järgi võiks arvata, et hispaanlane olen mina, aga naeratus ja avatud olek ei jäta kahtlustki kumb on kumb.

Õhtul läksid me teed lahku ja küll me veel kunagi trehvame. Oma pool tundi hiljem sõitis tema kaubiku kohale politseiauto. Ruts tormas välja ja kukkus haukuma. Mehed ehmatasid, hakkasid aga naerma ja viipasid, et kõik on korras. Äkki parkisin natuke valesti ja Ruudi päästis trahvistki, aga ikkagi - kuradi Ruudi ja tema neetult äge kaitseinstinkt!