25 aprill 2023

Brüssel

Elu on üks suur katsumus. Et tasemel olla peab enesele pidevalt väljakutseid esitama ja end proovile panema. Eile hommikul Brüsselis paningi end taas proovile. Nägin seda Pissiva poisi nimelist purskaevu ja kohe hakkasin testima – kas ma suudaksin kaugemale ja kõrgema joaga pissida?

Ronisin aga ta kõrvale ja võistlus algas. Panin pika puuga ära, jeee! Japsid pidasid mind aga liputajaks, mitte sportlaseks ning kutsusid pollarid. Tuli üks rasvamagu nägu õelust ja tublide eestlaste vihkamist täis koos naispolitseinikuga, kes polnud rasvamagu. Kukkus norima nagu arvata oli ning täiesti tühja koha pealt. Ma selgitama, et sport ja võistlus ning teen talle ka ära.

See ei mahtunud riigimametnikust mehele hinge ja ronis ka poisikese kõrvale ning lasi püksid alla. Siis kutsus mind mõõtu võtma. Kutsusime naispolitseinikku kohtunikuks, aga see läks näost punaseks ja hakkas rahvast laiali ajama. Ilma asjata, sest juba sõlmiti kihlvedusid ja kahjuks minu eest väga palju ei pakutud.

Belgia polititseiametnik võitis, aga mulle oli see ju korduskatse ja põis oli üsna tühi. Lohutab ikka. Jama tuli ka. Nimelt oli mul Brüsselisse asja kah, sest NATO kindralitele jättis sügava mulje minu kartmatu võitlus Lasnamäe prussakatega ning geniaalne strateegia, mida kasutasin. Nad arvasid, et võiksin neid nõustada ka lahinguväljal. Kusesõda keeras aga selle võimaluse tuksi.

Siiski pean mainima, et meie lippu seal lehvimas näha oli uhke. Soe tunne tekkis, et sommide oma kohe kõrval on. Südamest loodan varsti ka svenssonite lippu seal näha. Mul on selle rahvaga oma suhe – nad meeldivad mulle esiteks. Teiseks oli kunagi üks naiska ja kolmandaks on Valnerite esiisaks Põhjasõja ajal Eestisse elama jäänud rootslane.

Järgmiseks läksin europarlamenti ja kohtusin Ursula von der Leyeniga. Käisime kunagi ühes lasteaias ja hiljem ka kirikukooris. Kurtsid talle muret. Ta ütles, et teeb mulle töökoha ja olen tänasest parlamendi 232. asespiiker. Siis rääkisime palgast. 40 tuhhi pihku, pluss kodumaa igatsusega seotult veel 10 tonni. Reisede hüvitus veel 5.

Ma küsisin musta leiva igatsuse ja oma tillukeste 30+ lastega mittekohtumise eest veel 10 juurde. Ta keeldus. Jäägu siis ära ja pole mulle mingeid sandikopikaid ning almusi vaja!
Jäägem ikka ausateks, õiglasteks ja rahva heaolu eest võitlejateks! NATO pakkus 2 korda rohkem! Elagu NATO ja selle pagana pollariga tahan ma revanssi!