11 oktoober 2021

"Tere talv! Nüüd on juba emased koerad ka ohvrid!"

"Miks sa uut suhet pole loonud?",
päris hiljuti ekskolleeg.

"Meil pole ju enam naisi! Ainult ohvrid või potentsiaalsed ohvrid, kes vajadusel laksust "ohvriks"
 hakkavad kui mees iga vile peale ei koheselt hüppa."

"Võta siis mujalt naine!"

"Siis peaks juba lääne kultuuriruumist kaugemale vaatama!"

Nali naljaks või naer läbi pisarate, aga igal mehel on väga ohtlik tänapäeval naisega koos elada. Lahutage ära - lapsi te nagunii ei näe ja ükskõik, milles teid süüdistatakse, süüdi te jääte. Uskuge minu kogemust.

Vähe sellest, aga nüüd hakatakse juba ka isaseid koeri diskrimineerima ja seda just emaste koerte perenaiste poolt, kes on püha viha täis, et jooksuajal "täkud" nende aeda trügivad.

"Naabrite koer ahistab seksuaalselt minu koerakest, kellel on jooksuaeg. Tegemist on tõukoeraga, keda ei saa ega tohigi steriliseerida. Naabrite koer lõhkus ära meie aia ja oli terve päeva meie eramaal maja läheduses. Oleme seisukohal, et naaber peab oma koera varjupaika andma või hukkama. Millised on meie seaduslikud õigused?", on lühikokkuvõte ühest saabunud kirjast.

Olgu mainitud, et antud teemat puudutavaid kirju oli kokku kolm, millest üks isase koera omanikult, kes nn "emaste" rünnakute eest kaitset palus. Ilmselt tuleb mul sellest üks pikem artikkel valmis kribada. Mida siis kosta seksuaalselt ahistatud emase koera veel ürgemasemast ohvrist perenaisele?

"Õige! Tapame kõik olemasolevad isased koerad ja keelame edaspidi nende riiki sisse toomise. Isased kutsikad kuuluvad samuti kohesele hukkamisele, et te eluvõõrad egoistid saaksite bioloogiale sülitada ning rahulikku elukest nautida.

Lisaks teen ettepaneku kogu õigusruum ümber kujundada vastavalt islami seadustele, aga selle vahega, et kõik õigused jäävad naistele. Tundub nagu aus, sest päriselus ju nii see käibki! Surm isastele!"