03 veebruar 2018

"Koeratapja Viktor Rassi uus ohver otsib kodu!"

Laitse mees Viktor Rass armastab viina üle kõige. Veel näikse, et mehele meeldivad ka loomad. Paraku on see pettekujutelm, sest üsna siva annab ta nood ära või teeb otsa peale. Üks naabritest kirjutas:

"Tal oli terve hoov neid tapetud kutsikaid täis kuid karistada on saanud vaid ühe tapatöö eest! Ta koer hulkus mööda küla pidevalt ringi ja loomulikult kogu aeg ka poegis. Nüüd tal seda koera enam pole. Seejärel võttis isase kutsika, aga ka see kadus ära. Seejärel oli Viktoril kass, aga ka sellest mees loobus."

Vitja on tõesti tapatöö eest süüdi mõistetud ja tema nimi ilutseb ka Loomakaitse Liidu kodulehel asuvas "loomapiinajate" registris:


"Isikut süüdistati selles, et tema 28.06.2015.a kella 17.50 paiku XXX talu territooriumil tappis umbes kahe kuu vanuse koerakutsika, pannes kutsika kilekotti ning tekitades talle tuvastamata vahendiga kolju-kupliluumurru, mis põhjustas piklikajuturse ja hingamis-liikumissoonte keskuse blokeerimise ning selle tulemusel hingamise peatumise."

Olgu veel mainitud, et pärast kutsikatappu lubas ta ühele inimesele veel otsa peale teha! Sellest teadmisest on paraku vähe kasu, sest Viktor Rass ei muutunud ja jätkas loomade julma kohtlemist. Kahjuks külarahvas hoidis suu lukus, sest hull võib ju maha ka lüüa! 

Milline näeb siis välja üks tõsine Maarjamaa "killer", kes kõigile hirmu naha vahele ajab? Seda saate näha Kanal 2 saates "Roaldi nädal 31. osas, Viinakuradist vabaks". Viktor Rassi näitlejadebüüt ja teekond Hollywoodi algab kolmeteistkümnendal minutil.

Viktor Rass võttis otse loomulikult uue koera ja see, nagu ka kõik ta eelmised loomad, lonkis külavahel ja otsis süüa ning sõprust. Külarahvas nurises ja lõpuks sai Vitjal siiber. Õnneks ta seda koera maha ei löönud vaid loovutas ta ühele teisele vennikesele. Paraku ei saanud ka see "Laitse Karm Ülem Parm" koera toitmisega hakkama ning kutsa võttis silmnähtavalt kaalust alla.


Nüüd tulevad mängu aga juba ühed teised naabrid, kelle hoovile see koer tuli. Ega neil polnud ka erilist valikut, sest koer lihtsalt keeldus lahkumast. Nii võttiski perepea Kris-Sten koos naabrimees Arvoga ette teekonna "Laitse Karmu Ülem Parmu" juurde ja tegi ettepaneku:

"Loobu sellest koerast. Su rahanatuke läheb nagunii viina peale ja koerale toiduks ei jagu! Sulle niimoodi parem ja koerale ka!"

"Loomulikult võta! Ei ole mulle seda sitta vaja!"

Võtke eelnevaid ridu kui eelmängu selle loo põhiküsimuse juurde jõudmiseks ehk nüüd hakkame sellele noorele kutsikaohtu tegelasele kodu otsima. Muide, Viktor Rass ei pannud talle isegi nime ja ka see näitab tema tegelikku suhtumist loomadesse väga ilmekalt.  Võibolla on aga härra hoopis realist ning teadis täpselt, et ega kauaks seda peni ole ja ei pannud nime hoopis seetõttu? Ei tea ega tahagi teada!


Ma tänan Kärolain Pikamäed ja Kris-Sten Rautamit, et nad noorukese kutsika julma joodiku käest päästsid ning vaesekese eest hoolt natuke aega hoolitsesid. 

Kahjuks on see tore koer olude sunnil siiski juba ära antud ja ootab peremeest Loomade Hoiupaigas.