20 august 2020

"Mees ära ole lurjus! Kleit selga ja kontsad jalga!"

Eilne medalite andmine jättis mullegi sügava mulje ja olen väga nõus, et mehed peavad naisestuma ja vastupidi.

Maha ülikonnad kui šovinismi ja rõhumise märk! Kleidid selga ja kontsad alla kallid mehed! Ma arvan samuti, et traditsiooniline perekond on aina ohtlikum koht ka meestele ja tõtt-öelda imestan ma aina enam kui mõnda armunud paari käest kinni jalutamas, suudlemas või lapsevankrit lükkamas näen - on ikka napakad, kes vaatamata miljonitele hoiatavatele eeskujudele ikka riskivad ja ajutise "hormoonide disko" ajel taas totaalse hingehävingu ja pettumuse sohu upuvad.

Mis on selle point eelkõige meeste jaoks? Last sa tulevikus nagunii ei näe ja see sõltub naise suvast. Äkki joppab, äkki mitte? Milleks ronida kõrvuni võlgadesse ja ehitada kodu, milles üsna varsti nagunii teine tüüp elama hakkab ning sinu kui bioloogilise idika asi on veel elatustoetust maksta, et sind tagasiunaval ja igal võimalusel eemale tõukaval perel hästi läheks?

Absoluutselt arusaamatu! Lisaks tuleks kogu maja kaameraid täis toppida, et tige naine ei saaks su kohta avaldusi vorpida. Pärast ei tõesta enam midagi, sest mehed on ju valetavad sead. Väga ohtlik koht seesamune kodu seega ka meestele kui su eesmärgiks pole just vägivaldseks jätiseks või lapsi näppivaks pedofiiliks saada.

Nii, et kohtumiseni kleidipoes poolmehed ja poolnaised - uus aeg toob kaasa uued reeglid!