23 veebruar 2020

"Aitäh Galathea rahvas annetuse eest!"


Kas te tuleksite selle peale, et kosmeetikatarbeid müüv firma saab loomadele kuidagi kasulik olla? Vaevalt küll, aga nii just läks kui Janne Ottel minuga ühendust võttis:

"Tere, Olen pidev Loomapäästegrupi tegevuse jälgija ja võimalusel ka abistanud. Teile tuttav Nõmme akita teemaga. 

Nüüd aga selline küsimus. Tegelen nimelt kosmeetika jms maaletoomisega ja mul oleks ära anda ca 1000 pakki erinevaid vatitikke. Nimelt peale 2020 aastat ei või müüa plastist varrega, aga mul neid liialt laos. 
Seetõttu mõtlesingi, et kas Loomapäästegrupil või teiega koostööd tegevatel hoiukodudel, loomakliinikutel oleks vaja? Asun ise Tallinnas Nõmmel. Andke palun märku. 

Jõudu toimetustes, Janne"

Tuhat pakki vatitikke lõi alul hinge kinni küll! Kuhu ma need kõik panen? Veidi plaani pidades sain aga aru, et need kuluvad kõik marjaks ää. Siilid, linnud ja eriti just kassid-koerad, kel mädanevaid kõrvu vaja puhastada - neid on ju sadu! 

Mõistagi ei vaja Loomapäästegrupp nii palju ja sestap saavad oma osa ka meie sõbrad. Sõle, Timmu ja Kiirabi kliinikusse viisin juba eile nende osa ära. Ka Metsloomaühing ja Pesaleidja said oma kätte. Järgmisel nädalal jätkan jagamist, aga kindel on see, et sel aastal me vähemalt vatitikkudele niigi nappi pappi kulutama ei pea. Aitüma Galathea rahvale ja mingu teil hästi.

Et neil veel paremini läheks, toon teieni ka tagasihoidliku kaubandusliku teadaande, mis eelkõige naisperele suunatud. Võtsin selle nende kodulehelt.

Galathea OÜ põhitegevuseks on erinevate kosmeetikatoodete maaletoomine ning hulgimüük Eestis.

Brändide vaikul oleme lähtunud eelkõige usaldusväärsusest ning toodete kõrgest kvaliteedist. Firma üheks oluliseks suunaks on pakkuda oma klientidele tervisesõbralikku looduskosmeetikat. Pakume laias valikus juukse- ja nahahooldusvahendeid, suuhooldustooteid, päevitustooteid, juuksevärve, meigitooteid, kosmeetikakotte, peegleid ning erinevaid kosmeetika aksessuaare.

Galathea OÜ kaubamärkide valikusse kuulivad: DR ORGANIC (Inglismaa), NATURIGIN (Taani), KONJAC SPONGE (Inglismaa), MARVIS (Itaalia), SPA SIAM (Tai), DERMASEL (Saksamaa), GREENLAND (Holland), BOTTEGA VERDE (Itaalia), HARBOR (Itaalia), TREFFINA (Holland), MISS COP (Prantsusmaa), PRORASO (Itaalia), CALENA (Saksamaa).

Meie koostööpartnerid : Tallinna ja Tartu Kaubamaja, I.L.U. Ilupoed Tallinnas, Tartus ja Pärnus, Stockmann Kaubamaja, Rosalind kauplused Tallinnas ja Tartus, veebipood MyLook ja Roserii, Saaremaa Kaubamaja, Rõõmu Kaubamaja, loodustoodete apteek Eliksiir, mahemarket Parim Pood, Nõmme turu peamaja looduskosmeetika kauplus, Oriental House Relaxing Studio salong ja paljud kaubamajad ning kosmeetikakauplused üle Eesti.