08 aprill 2018

Varastasin koera ja ei kahetse! Varastan ka tulevikus! Fakt!"

Talumatu hais ja koer oma väljaheidete sees abitult juba mitmendat päeva lamamas. Normaalne!

Lihased on olematud ja silmist voolab lausa mädasegust ollust. Normaalne!

Koer mitu päeva söömata-joomata. Normaalne.

Lihaseid pole ollagi ja vedelikupuudus on totaalne. Normaalne!

Külarahvas temast mööda tööle ja kooli minemas ning mitte märkamas. Normaalne!

Külarahvas nädalavahetust koera läheduses veetmas ja mitte aitamas. Normaalne!


Kõik see toimub Albu küla korterelamutest mõnekümne meetri kaugusel. Normaalne!

Külanaisest abipolitseinik kuulis jutte ja tõttas vaesele hingele appi. EBANORMAALNE!



Koeraomaniku elukaaslase kuri kiri abipolitseinikule:

"Kui sa ahv keerad jama oma küla inimestele, siis tea, et kõik halb, mida sa teed tuleb sulle ringiga tagasi ja veel hullemini! Ma pole loomapilastaja vaid loomaarmastaja."

Mnjah "loomaarmastaja" Doris, väikese lapse ema, miss fucking Albu, julm inimkõnts minu jaoks. Ma pean kohe vähe mõtlema, mida sulle öelda, aga kannata raibe! Küll ma lajatan kogu su väärastunud perele Jesperi eest! Vähemalt nii palju olen ma loomakaitsjana sellele ägedale koerale võlgu küll!

Kes jääb süüdi? Teen politsei elu kergemaks ja esitan kohe ka asitõendid. Olen kuulnud, et pollarid pidavat uurima Eestimaa Loomakaitse Liidu koerte päästmisi. Kaebajateks mõistagi loomapiinajad ise. Ressurssi on seega sitaks ja rohkemgi veel!


Läänemaal silmini usse täis külavahel kakerdavad näljased kutsikad toimetasime arstile. Omanik Valdi Kristovald pani ruigama ja homme läheb koeralapsed terveks ravinud Ande Baikov politseisse aru andma miks ta raisk nii julges käituda. Kristovald lubas püssi sebida ja Valneri maha lasta! Äkki peaks kah avalduse kribama?


"Vabandust Ande, et sulle lisapeavalu tekitasime, aga kasuta oma õigust ütlusi mitte anda ja anna uurijale meie juristi number!"

Sellest mehest ja järjekordsest VTA apsakast kirjutan õige pea. Asi on lugemist väärt, sest emaseid ja isaseid koeri mitteeristav VTA ülemakstud töllmokk ei leidnud sitahunniku seest üles isegi nälgas lehma!!! Meie leidsime! Tegime fotod ka! Varsti saab VTA jälle materjali avaldamise hukka mõista!

Saaremaa miis, elukaaslase sõnul väidetavalt 2 koera tapnud pederast süüdistas liitu koerte varguses. Pollarid uurivad meid, mitte meie kaebust tapmiste kohta. Äkki ei varastatudki kedagist ära ja jõhkard lõi ka need penid maha nagu plaanis!?

Treppoja kutsikatehase kohta nuhib mingi Läänemaa ment ilmselt omast vabast ajast, sest avaldust pole vähemalt koerte endine omanik esitanud! Kes esitas? VTA või?


Sähke politsei teile asitõendid! Sähke prokurörid ja kohtunikud, siin on teile lausa kinopilt kuidas Valner ja loomakaitse liit veel ühe igati õnneliku, hoolitsetud ja hea tervise juures oleva koera oma looma väga armastavatelt inimestelt ära varastas.

Sähke ja esitage mulle süüdistus! Kuradi Eesti banaanivabariik 100, my ass! 100 korda my ass ikka! 

Varastasin koera, viisin kliinikusse ja EI KAHETSE! Varastan ka tulevikus, sest ametnikurotid ei tee ju midagi hädas loomade abistamiseks ning seega ei jää muud võimalust kui "totakaid seadusi" rikkuda! Ärge pange mulle pahaks, aga kui rahvalt palka saavad asjapulgad oma tööd teeksid, siis poleks mind, loomakaitse liitu ega vabatahtlikke maailmaparandajaid üleüldse vajagi! 

Sähke ja mõistke mu üle nüüd süüd! Põlastan täiega! Kohtumiseni kohtus!