29 märts 2018

"Ühe sendi Tommy edusammud"

Treppoja kutsikavabrikust päästetud tillukese "ühe sendi Tommy" paranemise ja edusammude nägemine muutis eile paljude inimeste hommiku ja päeva üksjagu paremaks. Jätkan tänagi samas vaimus, sest häid uudiseid on ju tegelikult nii pagana vähe ja mis mul saab selle vastu olla kui te korraks naeratate ja heldimust tunnete? 

Tommyl oli veel hiljuti kõht natuke lahti. Tema eest hoolitsev loomaarst Jürgen Mitt oli püstimures ja saatis kakaproovi isegi Saksamaa laborisse. Eks ikka selleks, et täiesti kindel olla parvoviirusest vabanemises ja selles, et lemmiku elu enam ohus pole.


Kuigi vastust pole veel saabunud, siis kõhulahtisuse põhjused hakkavad selguma ja nimelt tuleb välja, et Tommy on üks paras pirtsperse. Jürgen kirjutab:

"Ma olin vahepeal julm! Oleksid sa näinud, milline Tommy oli kui talle enam konservi ei andnud ja ainult kuivtoidu ette panin?! Selline streik oli, aga kaka läks koheselt palju paremaks. Eilsest ta enam konservi ei saanud ja täna kõik junnid täiesti tahked. Ma kardan, et ta seedimine lihtsalt ei kannata seda. Ta keeldub söömast kvaliteetsemaid konserve ja kugistab ainult poe jura! See paraku tegigi kõhu lahti."



Vaata väikest tõbrast või talle meeldib rämpstoit! Jürgen ongi viimased päevad mööda poode kolistanud ja titele mänguasju ostnud. Pere köögikapi pealne on koertele mõeldud toite täis ja ilmselt ei puudu sealt ükski meil müüdav kaup. Jürgeni pingutusi saatis lõpuks ka edu:

"Jeeee! Näljahädaline on lõpuks rahul - leidsin kuivtoidu, mida ollakse nõus sööma! Olin juba lootuse kaotanud ja pool lemmiklooma poodi tühjaks ostnud!"

Hää, et niigi läits! Head isu Tommykene!