20 märts 2018

Impotendist või menopausis vaevlev netikommentaator: "Valner valis ilusamad koerad endale!"

Kade, vaenulik, viha ja kahtlusi õhutav valetav kodanik ehk tavaline sitta loopiv mölakas kommentaariumis:

"Kuulsin, et Valner valis endale kõige ilusamad koerad välja! Valikut tal ju oli! Eriline loomakaitsja enda arust ikka küll!"

Kallis kade, vaenulik, viha ja kahtlusi õhutav valetav kodanik ehk tavaline sitta loopiv kommentaariumimölakas.


"Valner ei võtnud endale ühtki koera! Valner võtab endale selliseid koeri, mida sinusugused kadedad, vaenulikud, viha ja kahtlusi õhutavad valetavad kodanikud ehk tavalised sitta loopivad kommentaariumimölakad ei taha!

Valner võtab endale vanad ja haiged loomad. Küllap kunagi võtan äkki ka noorema, aga seniks pane oma kuradi suumulk kinni! Su kirjutise tegelik eesmärk peaks kõigile, kes aju omavad ja mõelda suudavad, ju selge olema!"


Valner ja 12-aastane südamehaige Taadu-Aadu panid prillid ette ja loevad lehest surmakuulutusi. Kahjuks sinu oma siin veel ei ole kade, vaenulik, viha ja kahtlusi õhutav valetav kodanik ehk tavaline sitta loopiv kommentaariumimölakas.

Küll varsti ka see järelhüüd tuleb, sest sa lihtsalt lämbud ja upud sellesse kurjuse ning pahasoovlikkuse laviini alla ise ära! Loodetavasti homses lehes on juba paremad uudised ja saan sellest lugeda .................