29 märts 2018

"Eelmäng väga verisele ja jõhkrale loole"


Verd purskav haavatud loom surmaeelses agoonias pikka aega meeleheitlikult röökimas ja ringi jooksmas. Õõvastavat vaatepilti taluma pidavad naabrid lastel silmi ja kõrvu kinni katmas. Käpardist jahimees, kes lähedalt tabada ei suuda. Loomakaitsjaid sarjav veiseomanik "nüri lauanoaga" looma kõri läbi nüsimas. Surmahirmus sitane loomakari liigikaaslase kallal toimepandavat jõhkrust pealt vaatamas. Liitrites verd maapinnal moodustavad loigu ...

Aeg: 21 sajand.
Koht: arenenud riikide sekka kuuluv Eesti Vabariik.

Vist ei julgegi sellest kirjutada, sest:


1.Veganid võtavad fotod ja hakkavad taimetoidukampaaniat tegema.
2.Meedia võtab videod ja fotod ning küsib kommentaari mitte kohalolnutelt vaid loomakaitse seltsilt, lihapoe koristajalt või ministrilt. Need ei tea juhtunust midagi ja kogu uudis kisub "veidraks" kätte.

3.Lastekaitsjad tormavad kallale, sest pornosaidid ja Facebook on täna juba ka laste pärusmaa, kus mängimas käiakse.
4.Jahimehed on nördinud ja klähvivad, et Valner teeb "üldistades" taas liiga.
5.VTA soovitab pilgu kõrvale keerata, sest neil on kõik kontrolli all ja loomakaitsjad võiksid üleüldse vait olla ning nende tööd mitte segada.
6.Kaunishinged minestavad ja oksendavad videot nähes ning sõimavad sadistiks, sest sellist asja ei tohi näidata!


Ei teagi mida teha, sest satuksin nii paljude huvigruppide viha alla? Kuidas neid loomi küll kaitsta kui see nii paljude õigusi riivab ja inimesed endast välja viib?

Kirjutad loo ilma piltideta - äärmusliku loomakaitsja tühipaljas emotsionaalne mula, millel pole tõepõhja! Lisad pildid tõestuseks - sadistlik vägivalla eksponeerimine! Mnjah, ei teagi kohe kuidas edasi käituda?

"Ei te minu suud kinni pane ja võtke seda kui eelmängu põhiloole!"